Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-28@22:25:55 GMT

با خوردن این خوشمزه سم وارد بدن تان می کنید

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۱۸۴۷۷

با خوردن این خوشمزه سم وارد بدن تان می کنید

رکنا: مصرف افراطی نودل های فوری سبب می شود مقدار زیادی سدیم و کربوهیدرات وارد بدن تان کنید.

آیا مصرف بالای نودل در میان مردم جای نگرانی هم دارد؟ نودل فوری را می توان به عنوان یک غذای معمولی در برنامه غذایی متعادل جا داد اما اگر از نودل به عنوان قسمت اصلی برنامه غذایی استفاده کنید، بدان معنا است که مقدار زیادی سدیم و کربوهیدرات تصفیه شده را وارد برنامه خود کرده اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی تحقیقات نیز اظهار کرده اند خوردن نودل فوری می تواند برخی از خطرات سلامت را افزایش دهد. نودل فوری کالری، چربی و سدیم بالایی دارد، همچنین فیبرش کم است و مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی نیز چندان در آن یافت نمی شود.

وقتی چنین ترکیبی خورده می شود می تواند خطر افزایش وزن و مشکلات سلامت را با خود به همراه داشته باشد.

نودل فوری سرشار از کالری چربی و سدیم است

یک بسته معمولی نودل فوری، کمتر از ۲۰۰ کالری در هر وعده دارد. بیشتر بسته های نودلی که خریداری می کنید شامل دو وعده نودل هستند. بنابراین اگر یک بسته نودل مصرف کنید، در واقع چیزی نزدیک به ۴۰۰ کالری دریافت کرده اید.

بیشتر این کالری از طرف آرد سفید تصفیه شده و روغن گیاهی می آید.

” یک بسته نودل فوری، حاوی ۷ گرم چربی است که نیمی از آن را چربی های اشباع تشکیل می دهند. همچنین در این بسته ۲۶ گرم کربوهیدرات و ۵ گرم پروتئین نیز وجود دارد. "

از آنجا که نودل ها از آرد تصفیه شده درست شده اند، فیبر بسیاری کمی در آنها پیدا می شود: چیزی حدود ۱ گرم در هر وعده.

علاوه بر اینکه نودل فیبر کمی دارد، موادمغذی آنچنان زیادی هم دراین غذا نمی توانید پیدا کنید. وقتی بسته کوچک طعم دهنده ای که همراه نودل است نیز به آن اضافه می کنید، میزان سدیم موجود در نودلتان بسیار بالا می رود.

بسیاری از مردم به دلیل خوردن غذاهای بسته بندی شده مقدار زیادی سدیم وارد بدن خود می کنند. استفاده از رژیمی که سرشار از سدیم باشد می تواند خطر فشار خون بالا را افزایش دهد که دلیل اصلی مشکلات قلبی و عروقی است.

تحقیقات نشان داده افرادی که زیاد از نودل استفاده می کنند، بیشتر در خطر بیماری های قلبی قرار دارند، دلیلش هم سدیم بالا و فشار خون حاصل از آن است.

نودل فوری، مواد مغذی بسیار کمی دارد

نودل فوری را نمی توان منبعی از ویتامین ها و مواد معدنی دانست. یک وعده نودل فوری می تواند تنها ۱۰ درصد از آهن مورد نیاز در روز را به بدن برساند. نودل های فوری سدیم و پتاسیم بسیار کمی دارند.

تحقیقات دانشگاه پزشکی هاروارد نشان داده افرادی که برنامه غذایی سرشار از سدیم دارند و پتاسیم کمی مصرف می کنند بیشتر در خطر مرگ بر اثر حملات قلبی و دیگر مشکلات مربوط به آن قرار دارند.

از آنجا که نودل فوری غذایی سرشار از مواد مغذی نیست، نباید بخش عمده ای از برنامه غذایی ما را به خود اختصاص دهد.

خوردن مقدار زیادی نودل فوری می تواند به معنای کمبود فیبر، ویتامین و مواد معدنی در برنامه غذایی و همچنین مقدار زیادی کربوهیدرات تصفیه شده و سدیم باشد.

خطر سندروم متابولیک

در تحقیقی که سال ۲۰۱۴ انجام شد، محققان رژیم غذایی حدود ۱۰,۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار دادند. محققان می خواستند بدانند که آیا مصرف زیاد نودل با عوامل خطر کاردیومتابولیک مانند چاقی شکمی، کلسترول خون و سطح تری گلیسیرید ارتباط دارد یا خیر.

این عوامل خطر بعلاوه گلوکز و فشار خون بالا، ترکیبات تشکیل دهنده سندروم متابولیک هستند.محققان، شرکت کنندگان در تحقیق را به دو گروه تقسیم کردند: یک برنامه غذایی سنتی سرشار از برنج، ماهی، سبزیجات، میوه و سیب زمینی یا یک الگوی رژیم غذایی فست فود سرشار از غذاهای فرآوری شده از جمله نودل فوری.

افرادی که الگوی برنامه غذاییشان فست فود بود بیشتر دچار چاقی شکمی، LDL بالا، HDL پایین و تری گلیسیرید بالا بودند. محققان همچنین متوجه شدند مصرف بالای نودل مخصوصا روی سلامت خانم ها تاثیر می گذارد.

مستقل از دیگر عوامل رژیمی، خوردن نودل فوری بیش از دوبار در هفته، برابر است با خطر بیشتر سندروم متابولیک در خانم ها.

تحقیقات دیگری که روی بیش از ۱,۷۰۰ کودک انجام شد نشان داد کودکانی که بیشتر می خورند در مقایسه با کودکانی که مصرف نودلشان کم است، کالری و چربی بیشتر و میوه و سبزیجات کمتری دریافت می کنند.

نتایج تحقیق نشان می داد کودکانی که مصرف نودلشان بالا است کمتر از غذاهایی استفاده می کنند که مواد مغذی بالایی دارند و این کودکان بیشتر در خطر چاقی هستند.

نتیجه: چگونه نودل فوری را سالم تر کنیم؟

همانطور که گفته شد تحقیقات نشان داد خوردن زیاد نودل باعث افزایش خطر سندروم متابولیک در خانم ها و افزایش خطر چاقی در کودکان می شود. نکته مهمی که باید در نظر گرفت، تعداد دفعات مصرف و مقدار وعده های نودل است.

آیا می توان نودل را در یک برنامه غذایی سالم و متعادل جا داد؟ بله می شود اما نودل فوری را باید در مقدار کم استفاده کرد چون هم مواد مغذی اش کم است و هم سدیم و کالری بالایی دارد.

اگر نودل فوری بخشی از برنامه غذایی تان است مقدار وعده ای که مصرف می کنید را به خاطر بسپارید. یک بسته نودل شامل دو وعده است. برای خوردن یک وعده از آن حتما در کنارش از میوه، سبزیجات و پروتئین استفاده کنید با این کار به غذای خود تعادل بخشیده اید.

از سوی دیگر، خوردن یک بسته نودل ( ۲ وعده ) به تنهایی سدیم و کالری بالایی را وارد بدنتان می کند و خبری از فیبر و دیگر درشت مغذی ها نیست. اگر به همراه نودل سبزیجات نیز مصرف کنید، این کار کمکتان می کند مقدار زیادی پتاسیم نیز دریافت کنید.

به جای اینکه از نودل های فوری به عنوان یکی از منابع اصلی غلات در برنامه خود استفاده کنید، سعی کنید منابع متنوع دیگری را نیز امتحان کنید. نیمی از غلاتی که استفاده می کنید باید از نوع کامل باشد. نودل فوری از غلات کامل به حساب نمی آید.

خوردن غلات کامل به جای نودل فوری و دیگر کربوهیدرات های تصفیه شده، کمک می کند میزان فیبر و مواد مغذی دریافتی خود را افزایش دهید.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

محکومیت بازیگر زن فیلم های ناجور به زندان و شلاق در دادگاه تهران

راز سجاده ای که در فرودگاه امام خمینی شیطانی شده بود + عکس

مادر داماد، پسر همسایه را برای دوستی شوم سراغ عروس فرستاد !

تجاوز وحشیانه به دختر14 ساله در پارک / او را برهنه پیدا کردند + عکس

مریم قبل از خودکشی پیام اشتباهی برای دوست پسرش فرستاد !

ارتباط شوم ساناز با پزشک زیبایی / او شوهرش را نمی خواست

قرارهای پنهانی دختر و پسر عمو بدجوری لو رفت

راز شوم جولان این زن جوان با 206 در خیابان های تهران

زن همسایه برای همخوابی با پسر قوی هیکل همسایه پول هم می داد + عکس

دستگیری 2 مرد شیطان صفت با 36 پرونده شوم + عکس

نیمه شب شوهر عمه ام به من تجاوز کرد / ناگفته های تلخ شیرین 15 ساله

خودکشی زن جوان تهرانی در استوری لایو اینستاگرام / شوهرش دیر رسید!

دردسر خودکشی تازه داماد تهرانی، عروس را به دردسر انداخت + عکس

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه سلامت غذا پزشکی چاقی کودک خوردن سنتی سم افراطی عکس ایران حوادث فیلم عجیب پلیس مرد جوان زندگی حکم زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۸۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مواد غذایی را با نوشابه نخورید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ اگر شما از طرفداران بزرگ نوشابه‌هاهستید، احتمالاً می‌دانید که این نوشیدنی‌ها برای سلامتی شما مفید نیستند. اما، اگر نمی‌توانید از نوشیدنی مورد علاقه‌تان دست بردارید، باید به این نکته توجه داشته باشید که باید آن را با برخی مواد غذایی مصرف نکنید. چون ممکن است این ترکیب باعث سوء هاضمه یا برخی اختلالات داخلی خطرناک شود، حتی اگر اثرات منفی آن را به سرعت مشاهده نکرده باشید.

نوشابه با میوه‌های اسیدی
میوه‌هایی مانند پرتقال، لیمو، گریپ فروت و آناناس اسیدی هستند. در صورت مصرف همزمان با نوشابه، می‌تواند باعث سوء هاضمه، درد شکم، تحریک روده و سایر اختلالات دستگاه گوارش شود.

نوشابه با شیر
بدون شک، منظور ما از ترکیب شیر و نوشابه در یک لیوان مخلوط کردن آنها نیست. بلکه، برخی از غذا‌هایی که ما برای ناهار یا شام می‌خوریم، حاوی شیر هستند؛ مانند برخی از سوپ‌ها، دسر‌ها و غیره. به عنوان مثال، پاستا با خامه یا کیک‌های تولد حاوی شیر هستند. زمانی که شما این غذا‌ها یا شیرینی‌جات را می‌خورید و در عین حال نوشابه هم می‌نوشید، این دوتا در معده شما باعث ایجاد حالت اسیدی وسیعی می‌شوند که ممکن است باعث درد معده شدید، ریفلاکس و سوء هاضمه شوند.

نوشابه با غذا‌های چرب
مصرف نوشابه با غذا‌های چرب مانند برگر، ناگت، کیک و پیتزا باعث ایجاد سوء هاضمه، کاهش جذب مواد مغذی و افزایش وزن می‌شود.

نوشابه با غذا‌های حاوی کافئین
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌هایی که حاوی کافئین هستند مانند قهوه، چای سیاه و شکلات باعث ایجاد اضطراب، بی خوابی و سردرد می‌شود.

نوشابه با غذا‌های قندی
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌هایی که حاوی قند زیادی هستند مانند کیک، شیرینی و شکلات باعث افزایش سطح قند خون و اختلالات متابولیکی می‌شود.

نوشابه با قهوه
یک ساعت پس از مصرف نوشابه، دفع کلسیم از طریق ادرار کلید می‌خورد که می‌تواند در طولانی مدت باعث پوکی استخوان، پوسیدگی دندان یا شکنندگی استخوان‌ها شود. این مشکل خطرناک در اثر ترکیب نوشابه با غذا و یا نوشیدن آن با دسر و قهوه نیز وجود دارد. زمانی که این دوتا در داخل دستگاه گوارش ترکیب می‌شوند، نوعی کف فرار تشکیل می‌شود که اسیدیته زیادی تولید می‌کند. اگر به اشتباه این ترکیب را میل کنید، ممکن است با علائمی مانند تندمزاجی، عصبانیت، درد معده و سوء هاضمه مواجه شوید. لذا، بهتر است نوشابه را به تنهایی و بدون ترکیب با دیگر مواد مصرف کنید.

نوشابه با غذا‌های شور
مصرف نوشابه با غذا‌های شور مانند چیپس، تاکو و پفک باعث ایجاد خشکی دهان، تحریک روده و فشار خون بالا می‌شود.

نوشابه با غذا‌های تند و پرادویه
درست است که ادویه‌های تند به غذا‌ها طعمی خوشمزه می‌دهند، اما مصرف زیاد غذا‌های پرادویه می‌تواند برای بدن مضر باشد. این غذا‌ها معمولاً حاوی چربی و نمک بالا هستند که مصرف آنها به مشکلات قلبی، فشار خون بالا، چاقی و سایر مشکلات سلامتی مرتبط می‌شود. همچنین، ادویه‌های تند ممکن است به دستگاه گوارش آسیب برسانند و مشکلات هضمی را افزایش دهند.

نوشابه با غذا‌های سرد
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌های سرد مانند بستنی، کیک یخی و شیرینی یخی باعث تحریک دهنده دستگاه گوارش و درد شکم می‌شود.

آب نبات‌های نعنایی
شاید در ویدیو‌هایی که در فضای مجازی منتشر شده اند، با فیلمی از یک بطری نوشابه که حاوی آبنبات نعنایی است، روبرو شده باشید. در این فیلم، یک انفجار کوچک و خطرناک را مشاهده می‌کنید که ناشی از ترکیب قدرتمند آبنبات‌های نعنایی با گاز موجود در نوشابه است. بهتر است حتی به فکر ترکیب این دو در معده خود نیز نیفتید، زیرا واکنش شیمیایی بین این دو ماده برای سلامتی بسیار خطرناک است. بهترین راهکار این است که از ترکیب این دو ماده خودداری کنید.

دیگر خبرها

  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید