Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-29@06:22:46 GMT

۵ بیماری که با مصرف نودل گرفتارشان می‌شوید

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۵۴۷۶

۵ بیماری که با مصرف نودل گرفتارشان می‌شوید

ساعت24 -نودل برای داشتن رنگ و بو حاوی افزودنی‌های مضر مانند رنگ‌های صنعتی، چربی‌های اشباع و آنتی اکسیدان‌های مصنوعی است.

برخی از مردم گمان می‌کنند که نودل کم کالری است و می‌تواند به دفعات متعدد در روز مورد استفاده قرار بگیرد، اما این تصور نادرست است. نودل مقدار کمی فیبر و پروتئین دارد و در نتیجه نمی‌تواند احساس سیر شدن ایجاد کرده و منجر به کاهش وزن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالعکس کمبود فیبر و پروتئین در نودل باعث می‌شود تا فرد بدون احساس سیر شدن مقدار زیادی از آن را بخورد.

بیماری‌های خطرناکی که با خوردن نودل به سراغمان می‌آیداختصاصی نودل یک غذای بسیار محبوب با طعم‌های مختلف است و به آسانی آماده می‌شود، اما در عین حال باعث بسیاری از آسیب‌های بهداشتی می‌گردد، و مصرف آن نشانه‌ای از الگوی ناسالم تغذیه‌ای فاقد مواد مغذی مورد نیاز بدن است.

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که این وعده غذایی ناسالم است و اگر در بلند مدت، به عنوان یک وعده غذایی روزانه یا بیش از حد مورد استفاده قرار گیرد، مشکلاتی را برای سلامتی ایجاد خواهد کرد.

برخی از مردم گمان می‌کنند که نودل کم کالری است و می‌تواند به دفعات متعدد در روز مورد استفاده قرار بگیرد، اما این تصور نادرست است. نودل مقدار کمی فیبر و پروتئین دارد و در نتیجه نمی‌تواند احساس سیر شدن ایجاد کرده و منجر به کاهش وزن شود. بالعکس کمبود فیبر و پروتئین در نودل باعث می‌شود تا فرد بدون احساس سیر شدن مقدار زیادی از آن را بخورد.

نودل برای داشتن رنگ و بو حاوی افزودنی‌های مضر است، مانند رنگ‌های صنعتی، چربی‌های اشباع و آنتی اکسیدان‌های مصنوعی. در مقابل عناصر غذایی مهم مانند پروتئین، آهن، فسفر و ویتامین‌های مفید در نودل وجود ندارد.

چندین بیماری که مطالعات نشان می‌دهند مربوط به مصرف افراطی نودل می‌باشد، عبارت است از:

۱. افزایش خطر ابتلا به چاقی به دلیل داشتن مقدار زیادی کالری، نشاسته و چربی.

۲. تمام اندام‌های حیاتی بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد، زیرا نودل‌ها حاوی پروپیلن گلیکول ماده شیمیایی کشنده هستند که رطوبت را حفظ می‌کند. مطابق با سازمان غذا و داروی آمریکا، پروپیلن گلیکول به طور کلی به عنوان یک ماده‌ی امن برای استفاده به عنوان افزودنی تحت شرایط خاص در نظر گرفته می‌شود. با این حال، قرار گرفتن در معرض غلظت‌های بالا و قرار گرفتن طولانی مدت در معرض مقادیر پایین پروپیلن گلیکول ممکن است منجر به ایجاد علائم آلرژیک جزئی و همچنین مشکلات سلامتی شدید گردند. سمیت دهانی پروپیلن گلیکول بسیار پایین است، با این حال، مصرف مکرر این ماده ممکن است باعث تهوع و استفراغ در برخی افراد شود. قورت دادن تصادفی این ماده در محل کار باعث ناهنجاری‌های موقت یا دائم در عملکرد قلب، کبد و کلیه‌ها می‌گردند.

۳. افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک، و به دنبال آن افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های کشنده مانند دیابت، سکته مغزی و حملات قلبی.

۴. مسمومیت سلول‌های مغزی، اختلال در توانایی ذهنی، کاهش حافظه، عدم تمرکز و بسیاری از بیماری‌های عصبی.

۵. بیماری قلبی، که باعث افزایش سطح کلسترول خون می‌شود و در نتیجه خطر ابتلا به حمله قلبی و نارسایی قلبی را افزایش می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۵۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟

تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، منیزیم یک ماده معدنی ضروری است که به طور طبیعی در بعضی از مواد غذایی وجود دارد و به منظور جلوگیری از بروز عوارض ناشی از کمبود منیزیم باید روزانه به مقدار لازم از آن استفاده کنید، مردها روزانه به ۴۲۰ میلی‌گرم منیزیم و زن‌ها به ۳۲۰ میلی‌گرم از آن نیاز دارند؛ تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

مصرف منیزیم هنگام صبح

مصرف منیزیم هنگام صبح می‌تواند انرژی را افزایش دهد و به بهبود خلق‌وخو کمک کند؛ منیزیم نقش مهمی در متابولیسم انرژی ایفا می‌کند، باعث بهبود فرایند تبدیل غذا به انرژی می‌‏شود و از عملکرد آنزیم‌های دخیل در تولید انرژی اولیه بدن پشتیبانی می‌کند؛ مصرف منیزیم در ابتدای روز به افزایش هوشیاری و تمرکز در طول روز کمک می‌کند.

مصرف منیزیم قبل از ورزش

مصرف منیزیم قبل از ورزش می‌تواند به بهبود عملکرد عضلات کمک کند، این ماده معدنی نقش مهمی در انقباض و آرامش عضلات برعهده دارد و برای حفظ عملکرد مناسب ماهیچه‌ها در طول ورزش ضروری است؛ علاوه بر این، منیزیم به تنظیم تعادل الکترولیت‌ها کمک می‌کند که برای هیدراتاسیون و عملکرد ماهیچه‌ها بسیار مهم است؛ مصرف منیزیم قبل از ورزش، از طریق مواد غذایی یا مکمل‌ها، ممکن است به جلوگیری از گرفتگی عضلات و کاهش خستگی کمک کند.

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی می‌تواند جذب و استفاده از آن توسط بدن را افزایش دهد، جذب منیزیم در روده کوچک اتفاق می‌افتد؛ مصرف مواد غذایی یا مکمل‌های غنی از منیزیم همراه با وعده‌های غذایی، به ویژه غذاهای حاوی پروتئین و چربی‌های سالم، ممکن است به بهبود جذب آن کمک کند؛ بنابراین توصیه شده است بعضی از مواد غذایی سرشار از منیزیم مانند سبزیجات برگ‌دار، آجیل، دانه‌ها و غلات کامل را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

مصرف منیزیم هنگام خواب

مصرف منیزیم قبل از خواب ممکن است باعث آرامش و بهبود کیفیت خواب شود، نتایج بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که منیزیم از چرخه طبیعی خواب و بیدار بدن پشتیبانی می‌کند؛ علاوه بر این، منیزیم به آرامش عضلات کمک می‌کند و با کاهش تنش عضلانی به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند، بنابراین می‌توان با مصرف منیزیم قبل از خواب به بهبود آرامش بدن و ذهن کمک کرد که منجر به افزایش کیفیت خواب می‌شود.

چه زمانی باید مصرف مکمل منیزیم را شروع کرد؟

مصرف منیزیم را بر اساس نیازهای بدن خود تنظیم کنید، در صورتی که علائمی مانند گرفتگی عضلات، خستگی یا دیگر علائم مربوط به کمبود منیزیم را تجربه کردید، مصرف منیزیم از طریق منابع غذایی یا مکمل‌ها را افزایش دهید؛ علاوه بر این، عواملی مانند استرس، فعالیت بدنی شدید و شرایط پزشکی ممکن است نیاز بدن به منیزیم را افزایش دهد.

کدام مواد غذایی حاوی منیزیم است؟

مواد غذایی سرشار از منیزیم برای بسیاری از عملکردهای بدن از جمله عملکرد عضلانی و عصبی، تنظیم قند خون و سلامت استخوان ضروری است؛ سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج و کلم پیچ، آجیل و دانه‌هایی مانند بادام، بادام هندی و تخمه کدو تنبل، غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای و کینوا، حبوبات مانند لوبیا و عدس، ماهی‌های چرب مانند سالمون و شکلات تلخ سرشار از منیزیم هستند و مصرف آن‌ها به بهبود سلامت عمومی افراد کمک می‌کند.

کد خبر 748594

دیگر خبرها

  • هفته پر بارش برای حوضه‌ی مند،کاریان و خنج
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • این سبزی رژیمی سرشار از ویتامین C است
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • (ویدیو) پخت محبوب‌ترین رامن گوشت و نودل در خیابان‌های ژاپن
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان