Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@06:23:19 GMT

خطرات مصرف زیاد نودل

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۱۹۵۸۷

نودل یک غذای رشته ایی از خانواده ماکارانی است که مصرف بیش از حد آن باعث دیابت و سکته مغزی می‌شود. ناطقان: نودل یک غذای فوری است که در کمتر از ده دقیقه آماده می‌شود، و در بین افرادی که نمیخواهند وقت زیادی برای تهیه غذای مورد نیاز خود صرف کنند؛ طرفداران زیادی دارد. در ضمن قیمت پایین این ماده غذایی به محبوبیت آن را دو چندان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عوارض مصرف نودل

نودل در عین حال که خوشمزه است؛ وسریع آماده می‌شود، می‌تواانند عوارض خطرناکی را در پی داشته باشد. پس افرادی این غذا را بیش از حد مصرف می‌کنند بدانند نودل هرگز نمی‌تواند جای غذا‌های مغذی را بگیرد همچنین این غذای محبوب سرشار از نشاسته است که این خود باعث چاقی می‌شود از عوارض دیگر آن می‌توان به دیابت، مشکلات قلبی و خطر سکته مغزی را نیز اشاره کرد.


مادرانی هستند که نودل را جایگزین غذا‌های مغذی می‌کنند و در حقیقت می‌خواهند اشتهای فرزنداشان را با این غذای نیمه آماده افزایش دهند؛ این کار فقط شکمشان را پر می‌کند و در حقیقت یک سیری موقت به آنان دست می‌دهند که هیچ تاثیری در روند رشد و تکامل فرزندان ندارد، و نمی‌توانند ویتامین و سایر املاح مورد نیاز بدن را تامین کند؛ پس نودل نمی‌تواند غذای مفیدی برای کودکان باشد.

این غذا را زیاد نخورید!
نودل در حقیقت برای کودکانی که در حال رشد هستند بسیار مضر است؛ اما اگر کودک علاقه زیادی به این غذای محبوب دارد می‌توانید آن را با سبزیجات فراوان تهیه کنید تا علاوه بر کربوهیدرات مورد نیازی که در نودل یاقت می‌شود خواص و ویتامین‌های موجود در سبزیجات هم وارد بدنش شود.


در دوران بارداری خانم‌ها غذا‌های زیادی هوس می‌کنند؛ رشته فرنگی یا همان نودل از جمله غذا‌های وسوسه کننده می‌باشد که در دنیا طرفدار زیاد دارد. رنگ و بوی نودل ناشی از افزودنی‌هایی است که به ترکیب آن اضافه شده است؛ همچنین رنگ‌های مصنوعی، چربی‌های اشباع و آنتی اکسیدان‌های مصنوعی. عناصر غذایی مهم مانند پروتئین، آهن، فسفر و ویتامین‌های مفید درنودل وجود ندارد. پودر‌های طعم دهنده از نمک، قند، ادویه و «مونوسدیم گلوتامات» ساخته شده که بیشتر آن‌ها برای سلامت مضر هستند.

این غذا را زیاد نخورید!

این غذای پر طرفداردر بین مردم جهان، مقدار کمی فیبر و پروتئین دارد و در نتیجه نمی‌تواند برای مصرف کننده مفید باشد. مادرانی که در د وران بارداری خود این غذا را زیاد هوس می‌کنند باید بدانند این ماده غذایی پر از نمک، سرشار از چربی‌های اشباع‌شده و مواد نگهدارنده است و مصرف بیش از حد آن می‌تواند به جنین داخل رحم مادر باردار صدمه وارد کند. بنابراین، مقدار مصرف رشته فرنگی باید در دوران بارداری زنان حامله محدود شود. همچنین، زنان حامله باید قبل از مصرف هر ماده غذایی با یک دکتر متخصص تغذیه مشورت کرده و در صورت توصیه پزشک، حد اعتدال را در مصرف آن ماده خوردنی و یا نوشیدنی نگه دارند.


نودل جزء آن دسته غذا‌هایی است که در دنیا طرفداران زیادی را دارد و طعم لذیذ آن همه را وسوسه می‌کند نودل‌های فوری مخلوطی از طعم‌های مصنوعی، مواد نگهدارنده، ادویه‌جات و رنگ‌ها هستند. نودل‌های فوری از لحاظ ارزش تغذیه‌ای در سطح پایینی قرار دارند، ولی به‌علت کالری بالا، بسیار چاق‌کننده‌اند. با مصرف نودل‌ها مخلوطی از مواد نگهدارنده و افزودنی‌های مضر را وارد بدن می‌کنید؛ که بسیار دیر هضم است.

توصیه می‌شود از خوردن زیاد نودل در طول هفته بپرهیزید و مصرف آن را به حداقل برسانید تا از عوارض بد این غذا در امان بمانید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: خطرات ، مصرف زیاد ، نودل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: خطرات مصرف زیاد نودل مواد نگهدارنده غذا را زیاد ماده غذایی بیش از حد نودل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا

 استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آنها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آنها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

منبع: آنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • (ویدیو) پخت محبوب‌ترین رامن گوشت و نودل در خیابان‌های ژاپن
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • قیمت غذای محبوب ایرانی‌ها نجومی شد (اینفوگرافی)
  • کشف غذای سگ و گربه قاچاق در خوی 
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • خطرات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه