Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یک خانواده ۹ نفره در چین بعد از خوردن نودل ذرت خانگی که یک سال در فریزر مانده بود، جان خود را از دست دادند. نودل Suantangzi، یک غذای خوشمزه محلی چینی، حاوی آرد ذرت تخمیر شده است. این غذا که در یخچال مانده و از یخ زدگی خراب شده بود توانست این خانواده را با اسید بونگ کرک مسموم کند، طبق گفته مقامات محلی، اسید بونگ سمی است که در غذا به وجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

عکس روز نشنال جئوگرافیک از مراحل تهیه رشته‌ فرنگی در چین 

این خانواده، از شهر جیکسی در استان هیلونگ جیانگ در شمال شرقی چین، این نودل فاسد شده را در ۵ اکتبر برای صبحانه خوردند وبعد از مدت کوتاهی احساس بیماری کردند.

تا تاریخ ۱۰ اکتبر، هفت نفر از اعضای این خانواده کشته شدند. در ۱۲ اکتبر، هشتمین نفر هم درگذشت؛ و مادر این خانواده به نام لی، روز دوشنبه درگذشت. سه کودک در این خانواده، به خاطر ناراضی بودن از طعم و مزه و شکل ضخیم نودل از خوردن آن خودداری کرده بودند.

این غذا پس از ۱۲ ماه ماندن در فریزر، غلظت بالایی از اسید بونگ کرک که یک سم تنفسی تولید شده توسط باکتری pseudomonas cocovenenans است در ظرف تشخیص داده شد. کمیسیون بهداشت استان هیلونگ جیانگ گفت که این سم همچنین در مایعات معده اعضای این خانواده کشف شد.

گائو فی، مدیر ایمنی مواد غذایی در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری هایلونگ جیانگ، گفت که ورود این سم به بدن انسان اغلب می‌تواند کشنده باشد. او به سرویس خبری چین گفت: "این سم می‌تواند به بسیاری از اندام‌های انسانی از جمله کبد، کلیه‌ها، قلب و مغز آسیب جدی برساند. در حال حاضر، پادزهر خاصی برای این سم وجود ندارد. پس از مسمومیت، میزان مرگ و میر می‌تواند از ۴۰ تا ۱۰۰ درصد باشد. "

اسید بونگ کرک در شیوع بیماری‌های ناشی از مواد غذایی شامل نارگیل و محصولات با پایه ذرت در اندونزی و چین نقش دارد. گلوبال تایمز گزارش داد، این اسید حتی اگر کاملاً پخته شود و هیچ دارویی برای درمان چنین مواردی از مسمومیت موجود نباشد، حذف نمی‌شود، برای جلوگیری از مسمومیت، مردم نباید از ذرت خیس خورده یا کپک زده برای تهیه غذا و تهیه و خوردن هر نوع ماده غذایی استفاده کنند.

علائم مسمومیت بونگ کرک معمولاً طی چند ساعت پس از خوردن غذای آلوده آغاز می‌شود و شامل درد معده، تعریق، ضعف عمومی و در نهایت کما است و مرگ می‌تواند در عرض ۲۴ ساعت اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نودل سبزیجات نودل آماده چینی ها مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۱۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • (ویدیو) پخت محبوب‌ترین رامن گوشت و نودل در خیابان‌های ژاپن
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • اقدامات امنیتی جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا را به تعطیلی کشاند